Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας Courier.

Η αποστολή γίνεται μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα για όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τους προμηθευτές μας και το εάν τα έχουν και αυτοί άμεσα διαθέσιμα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας. Από την ώρα της αποστολής και μετά, σας στέλνουμε με mail τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας για να μπορείτε συνεχώς και εύκολα να εντοπίσετε που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής προσδιορίζονται πριν από το τελικό στάδιο της οριστικής παραγγελίας. Τα προϊόντα που επιλέξατε μπορούν είτε να παραληφθούν από το φυσικό κατάστημά μας (σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής) είτε να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

  • Για αποστολές έως 2 κιλά και συνολικό κόστος παραγγελίας έως 29,00€ σε όλη την Ελλάδα η χρέωση είναι σταθερή 2,00€. Για κάθε παραπάνω κιλό προστίθενται στη χρέωση 0,80€.
  • Για αποστολές έως 3 κιλά και συνολικό κόστος παραγγελίας άνω των 29,00€ σε όλη την Ελλάδα τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για κάθε παραπάνω κιλό προστίθενται στη χρέωση 0,80€.
  • Χρέωση αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα 1,50€

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμα» εντός 2-3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης, μέσω email, της παραλαβής της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεσμεύεται να σας γνωστοποιεί κάθε φορά τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας αναλόγως των περιστάσεων και ιδίως της διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε ανωτέρα βία